26 november 2021

Uitnodiging Whatsappgroep ‘Anders Kijken’ Advent 2021

Geschreven door Rachelle van Andel
Inspiratie Volker Lekies via Pixabay Uitnodiging Whatsappgroep ‘Anders Kijken’ Advent 2021

De komende periode keren we (misschien wel heel letterlijk) naar binnen.

Waar ontmoeten we elkaar en vinden we bemoediging, schoonheid en troost? Hoe kunnen we de aandacht blijven richten op het goede? Waarop wachten we, en hoe het uit te houden in ongemak en niet-weten? Hoe blijven we verbonden en gaan we van het donker naar het licht?

Graag willen wij u uitnodigen om in de vorm van een WhatsApp groep met elkaar te oefenen in aandacht.

Wat gaan we doen?

De komende periode krijgt u elke zondag, maandag, woensdag en vrijdag een tekst, woord, beeld of video aangereikt tussen 7 en 9 uur ‘s ochtends. U kunt de berichten enkel ontvangen en u kunt niet reageren. Elke keer is er iemand anders aan het woord waardoor u een rijk palet aan gedachten en beelden krijgt. We hopen natuurlijk dat we zo samen naar kerst kunnen toeleven.

U bent van harte welkom! We beginnen op de eerste zondag van advent en eindigen op vrijdag 24 december. Na afloop van deze periode wordt u in gelegenheid gesteld om uw ervaring te delen.


Doet u mee?

Meld je nu aan voor de groep!


Met bijdragen van onder andere:

Jan Berkvens, Bert Dicou, Peter van Dijk, Nienke Fousert, Eva Heezemans, Peter Korver, Kim Magnée – de Berg, Jaap Marinus, Liesbeth Orthel, Joost Röselaers, Khaled Salhani, Annie Schalkwijk, Julia Shamojan, Joop Tillema en Rachelle van Andel

 

 

 

 

Over Rachelle van Andel

Rachelle van Andel

Rachelle van Andel is vernieuwingspredikant in Eindhoven, en werkt als studentenpastor in Maastricht. Daarnaast is zij voorzitter van Geloof en Samenleving.

Gerelateerd